Welke sieraden draag je bij een gala? | 10 tips die je niet mag missen!

  • Geplaatst op
  • Door Lovable Things
  • Geplaatst in Galasieraden
  • 0
Welke sieraden draag je bij een gala? | 10 tips die je niet mag missen!

Heb jij binnenkort een gala? Geen stress! Lees hier de 10 sieraden tips die je niet mag missen!

Welke sieraden draag je bij een gala? | 10 tips die je niet mag missen!

Yes, je hebt een uitnodiging voor een gala op de mat (of in je app, anno 2024 natuurlijk)!  Heel erg leuk, maar wat trek je aan? En misschien nog wel belangrijker: welke sieraden ga je dragen? Dat is stiekem toch nog wel wat lastiger dan een juiste galajurk vinden. Geen stress, we helpen je graag met deze 10 tips en we geven je ook nog even een voorproefje van enkele sieraden van de mooiste exclusieve galasieraden van de uniekste en mooiste merken die perfect zijn voor een gala-avond.

 

 

1. Kies de juiste gala oorbellen

De juiste gala oorbellen maken je outfit helemaal af. Dat is toch het eerste waar je naar kijkt als je in gesprek bent met iemand of aan het dansen bent. Ga voor een opvallend paar dat past bij je jurk en je persoonlijkheid. Heb je een eenvoudige jurk? Dan kun je uitpakken met statement oorbellen. Heb je een galajurk met veel details? Houd het dan wat subtieler.

 

 

2. Ga voor een sieradenset

Met een sieradenset weet je zeker dat je sieraden perfect matchen. Kies een set met bijvoorbeeld oorbellen, een ketting en een armband. Bekijk onze set collections hier! Zo hoef je niet lang te zoeken naar de perfecte combinatie en kun je in één keer de juiste sieraden voor gala scoren.

 

 

3. Less is more

Bij het kiezen van sieraden voor gala geldt eigenlijk altijd: less is more. Je wilt niet dat je sieraden de show stelen, maar juist dat ze je outfit compleet maken. Kies daarom voor een paar mooie, subtiele sieraden in plaats van te veel opvallende accessoires. Geloof me, soms is eenvoud echt het mooist!

 

 

4. Kies de juiste kleur

De kleur van je exclusieve galasieraden is ook belangrijk om rekening mee te houden. Kies bijvoorbeeld voor zilver of goud, afhankelijk van de kleur van je jurk of smoking. Of ga voor sieraden in dezelfde kleur als je outfit voor een mooie, monochrome look. Als je echt wilt opvallen, kun je ook kiezen voor sieraden in een contrasterende kleur. Wat dacht je van rode oorbellen bij een zwarte jurk? Stunning!

 

 

5. Investeer in kwaliteit

Voor een gala wil je natuurlijk exclusieve galasieraden dragen. Investeer daarom in sieraden van goede kwaliteit die lang meegaan. Zo kun je er niet alleen deze avond, maar ook in de toekomst nog van genieten.

 

 

 

 

"Kies sieraden voor gala die écht bij jou en jouw persoonlijke stijl passen. Want als jij je goed en zelfverzekerd voelt, straal je dat ook uit. En geloof ons, dat is het mooiste sieraad dat je kunt dragen!"

 

 

6. Pas op met te veel glitters

We snappen dat je wilt stralen op het gala, maar less is soms more. Voorkom dat je een kerstboom wordt door te veel glimmende sieraden gala te dragen. Kies één of twee eyecatchers en houd de rest van je sieraden wat subtieler. Té veel bling bling kan al snel goedkoop of ordinair overkomen. Houd het dus lekker classy en kies voor één of twee mooie, glinsterende sieraden.

 

 

7. Combineer met je andere accessoires

Vergeet niet om je gala oorbellen en andere sieraden te combineren met je andere accessoires, zoals je schoenen en clutch (klein tasje). Kies bijvoorbeeld voor zilveren sieraden als je zilveren hakken draagt, of ga voor gouden accenten als je clutch ook goudkleurig is. Zo krijg je een mooi, samenhangend geheel van top tot teen.

 

 

8. Durf te experimenteren

Oké, we zeiden net nog dat je niet te veel moet experimenteren met glitters en opvallende sieraden. Maar dat betekent niet dat je altijd voor de veilige keuze moet gaan! Durf ook lekker te experimenteren met verschillende stijlen en designs. Kies bijvoorbeeld eens voor een opvallende statement ketting of een paar unieke oorbellen. Zolang het maar bij jouw persoonlijke stijl past, kun je eigenlijk niet de fout in gaan.

 

 

9. Houd rekening met je haartype

Bij het kiezen van de perfecte is het ook slim om rekening te houden met je haartype en -stijl. Heb je bijvoorbeeld kort haar of een opgestoken kapsel? Dan kun je prima grote, opvallende oorbellen dragen. Maar als je lang, vol haar hebt en dit graag los wilt dragen, kun je beter kiezen voor wat subtielere exemplaren. Anders vallen ze al snel weg in die volle bos, toch zonde!

 

 

10. Wees vooral jezelf!

Onze laatste en misschien wel belangrijkste tip: wees vooral lekker jezelf! Kies sieraden voor gala die écht bij jou en jouw persoonlijke stijl passen. Want als jij je goed en zelfverzekerd voelt, straal je dat ook uit. En geloof ons, dat is het mooiste sieraad dat je kunt dragen! Niet waar?

 

Nou, dat waren ze: onze 10 tips voor de mooiste exclusieve galasieraden. Met deze adviezen moet het vast gaan lukken.

 

Heb jij toch nog wat hulp nodig? Neem dan contact met ons op of loop binnen in onze winkel in het centrum van Arnhem! We helpen je met alle liefde verder.

 

Enjoy THE evening!

 

Liefs, team Lovable Things

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »