Vind hier de top 5 unieke en betaalbare Vaderdagcadeaus.

Vind hier de top 5 unieke en betaalbare Vaderdagcadeaus.

Perfecte verrassingen voor elke vader. Bij Lovable Things: in Arnhem én online!

Unieke en betaalbare verrassingen voor Vaderdag | Lovable Things Arnhem

Oh nee, het is alweer bijna Vaderdag! Geen zorgen, wij van Lovable Things Arnhem helpen je bij het vinden van unieke verrassingen voor jouw lieftallige papa! We hebben de mooiste cadeaus voor je uitgezocht elke vader zou waarderen. En het beste? Ze zijn ook nog eens betaalbaar, dus je hoeft je spaarpot niet helemaal leeg te trekken. Bekijk onze 5 geselecteerde items!

 

 

 

 

1. Vintage Black Armband

Heb jij een stoere vader met een echte mannelijke stijl? Verras hem met deze leren vintage armband. Het leren bandje met robuuste metalen details staat heel erg tof en past bij elke outfit.

 

 

2. Silk Armband Zilver

Is jouw vader meer van de subtiele sieraden? Dan is deze echt iets voor hem. Het zilveren bandje met Balinees vlechtpatroon geeft net even dat extraatje aan zijn look. Subtiel, maar toch stoer, precies wat je wilt toch?

 

 

3. JOSH kralen Armband van natuursteen

Wil je je vader een betekenisvol cadeau geven? Ga dan voor de JOSH Armband van echt natuursteen. Deze armband geeft een avontuurlijke, bohemian achtige en speelse vibe. Perfect voor de zomer die eraan zit te komen! Ruime keus aan JOSH kralen armbanden vind je bij ons in de winkel. 

 

 

4. Kapten & Son Horloge Crush Silver Steel

Less is more! Een horloge is altijd een goed idee voor Vaderdag. Zeker als het zo’n simpel, maar daardoor juist zo uniek, exemplaar is als dit. Dit horloge is werkelijk prachtig. Roestvrijstaal, Quartz uurwerk van de Zwitserse producent Ronda en ook nog eens in de sale!

 

 

5. Cadeaubon!

Kan je geen keuze maken? Of heb je net het budget niet om het gewilde cadeautje voor hem te kopen, maar wil je wel wat bijdragen? Sinds kort kan je ook bij ons online een cadeaubon kopen. Kies zelf je bedrag en ontvang het als cadeautje bij je thuis. Het bedrag kan je kiezen tussen de 25 en 100 euro. Ruime keuze dus! Bestel je ook nog eens voor 15:00 uur, dan wordt hij op dezelfde dag nog verzonden.

 

6. Giftguide

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan hier onze giftguide voor de stoere vader. Bekijk onze aanbevolen stoere armbanden. Er zit zeker een mooi passend cadeau voor hem bij.

 

 

Over ons

Bij Lovable Things Arnhem vind je de meest unieke en exclusieve sieraden. Van stoer tot chique en alles ertussenin. Onze sieraden zijn net even anders. Daarnaast zijn we het grootste verkooppunt van het merk Uno de 50. Ken je het? Nee? Klik dan vooral even hier om het unieke verhaal te lezen van dit merk wat echt de meest bijzondere sieraden maakt. Bijzonder, maar zo stijlvol, stoer en sexy tegelijkertijd.

 

 

Scoor nu je vaderdagcadeau bij Lovable Things in Arnhem!

Wil jij jouw vader verrassen met één van deze gave cadeaus? Bestel dan snel online op of kom langs in onze winkel in het winkelcentrum van Arnhem. Ons team staat klaar om je te helpen het perfecte Vaderdagcadeau uit te zoeken. Tot snel!

 

Cadeau Tip: Wij bezorgen graag op een ander adres met een persoonlijk kaartje vanuit jou en in luxe cadeau verpakking! Gebruik het adres van de ontvanger in de checkout en vul jouw persoonlijke tekst in het Toelichting veld tijdens het bestel proces en wij regelen de rest! ❤️

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »