Sieraden & reizen: Hoe je sieraden meeneemt op vakantie op een handige en veilige manier

  • Geplaatst op
  • Door Lovable Things
  • Geplaatst in Reizen
  • 0
Sieraden & reizen: Hoe je sieraden meeneemt op vakantie op een handige en veilige manier

Lees hier handige huis tuin en keuken tips voor jouw vakantie.

Sieraden & reizen: Hoe je sieraden meeneemt op vakantie op een handige en veilige manier

Het meenemen van sieraden op vakantie kan soms een uitdaging zijn. Je wilt ervoor zorgen dat je favoriete accessoires veilig en georganiseerd blijven tijdens het reizen. In deze blogpost delen we een aantal handige huis tuin en keuken tips om je te helpen je sieraden op een veilige en handige manier mee te nemen. Én natuurlijk weer heel mee terug te nemen…

 

 

Gebruik een sieraden organizer of reisset

Investeer in een sieraden organizer of reisset die speciaal is ontworpen om sieraden veilig mee te nemen. Deze sets hebben aparte vakjes voor ringen, oorbellen, kettingen en armbanden, waardoor ze niet in de knoop of beschadigd raken. In onze winkel kun je leuke sieraden organizers kopen.  

 

 

Ringen en oorbellen

Voor je ringen kun je kleine gevoerde doosjes gebruiken of ze aan een ketting rijgen. Zo houd je ze bij elkaar en raak je ze niet kwijt. Oorbellen kun je op een speciaal oorbellenrekje hangen of je maakt gaatjes in een stukje stof of karton waar je ze doorheen prikt.

 

 

Kettingen

Om te voorkomen dat kettingen in de knoop raken, kun je de rietjesmethode gebruiken. Rijg de kettingen door een rietje en sluit de ketting. Je kunt ook een stuk plasticfolie gebruiken. Leg de kettingen op het folie, vouw het plastic over de kettingen heen en rol het op.

 

 

Armbanden

Voor armbanden kun je een oude handdoek of washandje gebruiken. Leg de armbanden erop en rol ze op. Je kunt ook gebruik maken van een sieradenkussen waar je de armbanden omheen wikkelt.

 

 

'Better safe than sorry!’

 

 

Bescherming voor alles

Gebruik bubbeltjesplastic om gevoelige stukken extra te beschermen. Wikkel ze in bubbeltjesplastic voordat je ze opbergt. Plaats sieraden ook in afzonderlijke kleine gripzakjes om ze van elkaar te scheiden en krassen te voorkomen.

 

 

Waardevolle sieraden

We snappen dat je juist jouw mooiste sieraden wil meenemen op vakantie. Maar, neem niet al je waardevolle sieraden mee op reis. Kies een paar stukken die je echt wilt dragen en laat de rest veilig thuis. Draag je waardevolste sieraden tijdens de reis voor extra veiligheid. Als je een hotelkluisje hebt, bewaar je sieraden daar dan in. You never know. ;)

 

 

De kracht vastleggen

Maak foto's van je sieraden voordat je vertrekt. Handig bij het identificeren als iets kwijtraakt of gestolen wordt. Overweeg ook een verzekering voor je sieraden, vooral als ze een hoge waarde hebben. Met foto’s heb je daarnaast net even iets ‘meer poot om op te staan’.

 

 

Handbagage

Bewaar je sieraden altijd in je handbagage en niet in je grote koffer die in het ruim gaat. Zo voorkom je dat ze zoekraken of gestolen worden.

 

 

Met deze tips kun je ervoor zorgen dat je sieraden veilig en georganiseerd blijven tijdens je vakantie. Zo kun je met een gerust hart genieten van je reis en stralen met je favoriete accessoires. Veel plezier en veilige reizen! Hopelijk is het weer daar beter dan hier.

 

Ga je dit jaar niet op vakantie, maar nog wel een paar leuke festivals pakken? Lees hier onze blog met daarin dé festivaltips voor de juiste sieraden!

 

Liefs ❤️ en groetjes uit Arnhem,

Team Lovable Things

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »