Hoe kies ik de juiste sieraden? Tips voor de lente en de zomer

  • Geplaatst op
  • Door Lovable Things
  • Geplaatst in sieraden
  • 0
Hoe kies ik de juiste sieraden? Tips voor de lente en de zomer

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen met de juiste sieraden. Lees hier alle tips!

Hoe kies ik de juiste sieraden? Tips voor de lente en de zomer

Ah, weer wat meer zonneschijn en bloeiende bloemen. Wat doet dat veel met je he? De keuze van de juiste sieraden kan ook een wereld van verschil maken in hoe je je voelt en hoe je overkomt. Met de lente die is aangebroken en de zomer van 2024 voor de deur, is het tijd om je de boel weer eens even te updaten. Dit zijn namelijk de seizoenen waarin we onszelf vaak opnieuw uitvinden en onze garderobe een frisse update geven. Dus, hoe kies jij de juiste sieraden die niet alleen bij je persoonlijkheid passen, maar ook nog eens helemaal in zijn voor lente en zomer 2024? Lees verder voor tips en maak je klaar voor de frisse en levendige vernieuwing!

 

 

Lente: alles straalt weer en kleur is weer welkom!

Kleuren

Als de natuur weer wakker wordt, zien we dat terug in onze sieraden. Denk aan zachte pasteltinten die de lente kenbaar maken. Een zachtroze of lichtblauwe details in jouw ring, oorbellen of ketting kunnen je dagelijkse verschijning net dat beetje extra geven. De juiste sieraden sluiten aan bij weloverwogen kleurpaletten, passend bij het seizoen.

 

Type persoon

Ben je iemand die houdt van verandering en vernieuwing? Dan is de lente jouw seizoen om te experimenteren met sieraden. Ga voor items die jouw persoonlijke groei en vernieuwing symboliseren.


Type sieraad

Oorbellen, kettingen en armbanden in lichte materialen zijn ideaal voor de lente. Ze voegen een subtiele glinstering toe aan je dag zonder overweldigend te zijn. En vergeet de ringen niet! Een fijne ring met een pastelkleurige steen past perfect bij de opkomende natuur. Wat leuk is, is om verschillende laagjes met dit soort sieraden uit te proberen. Dat noemen ze tegenwoordig ‘layeren’. Weet je niet hoe? Je kan dit soort combinatie soms ook in setjes kopen.

 

 ‘’De keuze van de juiste sieraden kan een wereld van verschil maken in hoe je je voelt en hoe je overkomt.’’

 

 

De juiste sieraden om op te vallen in de zomer, want dat mag je!

Kleuren

Zodra de zomer eraan komt, leven we automatisch een beetje op en durven we wat meer. We schakelen een tandje hoger met gedurfde en levendige kleuren. Denk aan oceaanblauw of vurig rood. Deze kleuren tonen niet alleen de energie van de zomer, maar laten ook jouw persoonlijkheid opvallen. Ze zeggen iets over hoe je je voelt. En waarschijnlijk herken je het wel dat je je in de zomer op je best voelt. De kleurrijke sieraden van het merk Lilly  zullen je bijna net zo happy maken als de zon.

 

Type persoon

Ben jij iemand die het leven echt leeft, niet bij de pakken neerzit en voel je je onrustig als er geen avontuur is? We kunnen dan gerust toegeven dat onze zomercollectie dan jouw speeltuin is. Kijk zelf maar, dan weet je wat we bedoelen.

 

Type sieraad

Zomer vraagt om opvallende sieraden. Wij houden van groot, uniek en opvallend en hebben daarom ook meerdere merken met dit aanbod. Bekijk bijvoorbeeld eens de sieraden van UNOde50 of Sanjoya. Grote, kleurrijke of gouden hangers, ringen of armbanden die opvallen bij je zomerse tint zijn perfect. En voor die avonden aan het strand? Boho-chique sieraden die je zomerse vibe compleet maken.

 

 

 

Trends 2024

Nog even wat trends van 2024 voor je op een rijtje om het kiezen van de juiste sieraden gemakkelijker te maken.

 

1. Laagjes / Layeren:

Dit seizoen draait alles om het creëren van diepte en interesse door verschillende kettingen en armbanden te combineren. Begin met een basisstuk en voeg daar laagjes aan toe voor een persoonlijke touch.

 

2. Statement sieraden:

Grote, opvallende sieraden zijn helemaal in. Een grote, kleurrijke halsketting of opvallende oorbellen kunnen een eenvoudige jurk omtoveren tot een blikvanger.

 

3. Parels:

Ja, parels! Ze zijn terug, maar met een moderne twist. Denk aan pareloorbellen in onregelmatige vormen of parelkettingen gecombineerd met metaal voor die moderne uitstraling.

 

4. Boho/Bohemian:

Perfect voor de zomer, boho-sieraden brengen die relaxte, aardse vibe. Combineer verschillende texturen, kleuren en materialen voor een unieke look.

 

5. Kleurrijke sieraden:

Uit je persoonlijkheid met de juiste sieraden in levendige kleuren die bij jou passen. Ze brengen ook nog eens elk neutrale kledingstuk tot leven en zijn perfect voor zowel lente als zomer.

 

Wij houden van het samenbrengen van de nieuwste trends en boeiende stukken die perfect bij jouw unieke stijl passen. Of je nu valt voor de frisse tinten van de lente of de opvallende kracht van de zomer, we hebben altijd wel iets interessants voor jou. Neem een kijkje in onze online collectie of kom langs in de winkel in Arnhem en vind de perfecte sieraden om jezelf op en top te voelen in deze twee heerlijke seizoenen van het jaar.

 

Enjoy the seasons en feel beautiful!

 

Liefs, Team Lovable Things

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »