Een statement maken met sieraden? Dat kan!

Een statement maken met sieraden? Dat kan!

Een statement maken met sieraden? Dat kan, kies voor statement sieraden!

Een statement maken met sieraden? Dat kan, kies voor statement sieraden!

 

Hou je ervan om op te vallen? Zoek je een eye catcher voor je outfit? Of wil je gewoon je unieke stijl benadrukken? Ga dan voor statement sieraden. Maar wat zijn ze eigenlijk, hoe kies je de juiste en hoe combineer je ze?

Statement sieraden zijn grote, opvallende sieraden die meteen de aandacht trekken. Ze kunnen variëren van kettingen en oorbellen tot armbanden en ringen, maar het doel is altijd hetzelfde: een krachtig mode-statement maken. Ze zijn perfect om een simpele outfit net iets specialer te maken en jouw persoonlijke stijl te laten zien.

 

 

Wat zijn statement sieraden?

Statement sieraden zijn geen gewone accessoires; ze zijn echte eyecatchers. Denk aan grote kettingen met opvallende ontwerpen, lange oorbellen met kleurrijke stenen, of armbanden die echt opvallen door hun unieke vorm. Deze sieraden zijn ontworpen om op te vallen en je outfit net dat beetje extra dimensie te geven.

 

 

Waarom kiezen voor statement sieraden?

1. Unieke uitstraling: Met statement sieraden voeg je iets unieks toe aan je look. Ze helpen je om je te onderscheiden van anderen en je persoonlijke stijl te laten zien.

2. Boost je zelfvertrouwen: Een opvallend sieraad kan je zelfvertrouwen een boost geven. Het laat zien dat je durft te experimenteren en je eigen modekeuzes te maken.

3. Makkelijk te combineren: Ondanks dat statement sieraden groot en opvallend zijn, zijn ze verrassend veelzijdig. Ze kunnen makkelijk gecombineerd worden met verschillende outfits, van casual tot chic.

 

 

 

Eerst even onze favorieten van dit moment op een rij (klik op de link!)

Statement ring zilver van Uno de 50 met groen en grijs kristal

Gouden ring uit de Indonesia collectie van Uno de 50

Zilver en leren armband van Uno de 50: Ibiza

Lange gouden schakelketting met gefacetteerd blauw kristal voor een romantische avond

Megapopulair! De grove gouden schakelketting van Uno de 50

De zilveren oorbel met een combinatie van parel en antieke munt

14 karaats gouden oorbel met edelsteen van Lapis Lazuli van het merk Lilly

Unieke zilveren armband van Uno de 50 die echt overal bij past!

 

 

Hoe kies je de juiste statement sieraden?

1. Bij het kiezen van statement sieraden is het belangrijk om te letten op je eigen persoonlijke stijl en de gelegenheid. Hier zijn een paar tips:

2. Kies wat bij je past: Zorg ervoor dat het sieraad past bij je persoonlijke stijl. Als je van minimalistisch houdt, kies dan voor statement sieraden met strakke lijnen en simpele vormen. Als je deze tips ingewikkeld vindt, hier is een voorbeeld.

3. Let op de kleuren: Kies kleuren die je goed staan en die passen bij de rest van je kledingkast. Neutrale kleuren zoals goud, zilver en zwart zijn vaak een veilige keuze.

4. Denk aan de gelegenheid: Kies sieraden die passen bij de gelegenheid. Voor een formele gelegenheid kun je bijvoorbeeld gaan voor een elegante statement ketting, terwijl je voor een casual dagje uit misschien liever opvallende en kleurrijke oorbellen draagt.

 

 

Hoe combineer je statement sieraden?

1. Het combineren van statement sieraden kan een uitdaging zijn, maar met de juiste tips wordt het een stuk makkelijker:

2. Houd de rest van je outfit simpel: Laat je statement sieraad extra opvallen door de rest van je outfit simpel te houden. Draag bijvoorbeeld een simpele zwarte jurk met een grote, kleurrijke ketting.

3. Mix en match voorzichtig: Als je meerdere statement sieraden wilt dragen, zorg er dan voor dat ze elkaar niet overschaduwen. Combineer bijvoorbeeld een opvallende ring met subtiele oorbellen.

4. Experimenteer met lagen: Daar is 'ie weer...de 'lagentrend'! Voor een moderne look kun je verschillende lagen van statement sieraden combineren. Draag bijvoorbeeld meerdere kettingen van verschillende lengtes of stapel armbanden voor een speels effect.

 

 

Dus…

Statement sieraden zijn de perfecte manier om je outfit een persoonlijke touch te geven en je eigen stijl te laten zien. Door te kiezen voor opvallende, unieke stukken kun je elke look versterken. Experimenteer met verschillende stijlen, kleuren en combinaties. Maak een statement met sieraden en laat iedereen zien wie jij bent!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »