Deze trend is té leuk: de uniekste collectie vlinder sieraden bij Lovable Things!

  • Geplaatst op
  • Door Lovable Things
  • 0
Deze trend is té leuk: de uniekste collectie vlinder sieraden bij Lovable Things!

Ontdek hier de meest unieke en exclusieve vlindersieraden

Deze trend is té leuk: de uniekste collectie vlinder sieraden bij Lovable Things!

 Ben jij ook zo dol op vlinder sieraden? Dan gaan we je blij maken! Bij Lovable Things in Arnhem én online, het verkooppunt van het Spaanse merk Uno de 50, vind je namelijk de meest exclusieve en unieke handgemaakte vlindersieraden. Of je nu op zoek bent naar een vlinder ketting, een paar oorbellen of een armband, in deze collectie zit er zeker iets voor jou tussen.

 

Vlinders: Symbolen van verandering en vrijheid

Vlinder sieraden zijn bijzonder omdat ze staan voor verandering, vrijheid en schoonheid. Deze sieraden zijn niet alleen mooi om te dragen, ze hebben ook een speciale betekenis. Wil je iemand verrassen met een cadeau dat een boodschap heeft? Of wil je jezelf verwennen met een sieraad dat je herinnert aan je persoonlijke groei? De vlindersieraden van Uno de 50 bij Lovable Things zijn hier perfect voor!

 

Unieke ontwerpen van topkwaliteit

Elk sieraad met vlinder van Uno de 50 is 100% met de hand gemaakt door getalenteerde ambachtslieden. Ze gebruiken alleen de beste materialen, zoals sterling zilver en hoogwaardig messing. Zo weet je zeker dat je een uniek en kwalitatief sieraad in handen hebt. Een vlinder sieraad van Lovable Things is dan ook echt een aanvulling voor je sieradencollectie waar je jaren plezier van zult hebben. We are sure about that! Van elk ontwerp zijn er maar een paar gemaakt. Jouw vlindersieraad is dus écht uniek en exclusief.

 

 

 

Waarom zijn handgemaakte sieraden beter?

Handgemaakte producten zijn echt iets bijzonders. Ze worden met veel liefde en aandacht gemaakt, waardoor elk item uniek is en van hoge kwaliteit. Ambachtslieden werken met de beste materialen en besteden veel zorg aan elk detail. Dit zorgt ervoor dat de sieraden niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Daarnaast zijn handgemaakte producten vaak duurzamer en op een eerlijke manier gemaakt. Dat betekent dat je niet alleen iets moois koopt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Kies voor iets speciaals en unieks – een handgemaakt sieraad met een verhaal!

 

Meer weten over dit Spaanse merk? Klik hier voor het verhaal van de sieraden met betekenis!

 

 

Ontdek de vlindersieraden van UNO de 50 bij Lovable Things: 

De metamorfose van een vlinder in een sieraad

UNO de 50 vangt de schoonheid en elegantie van vlinders in hun ontwerpen. Neem nou de UNO de 50 Metamorphosis Armband. Deze eyecatcher is geïnspireerd op de transformatie van een rups naar een vlinder. Niet alleen het verhaal, maar ook het oog doet wat. Wat deze lijn zo bijzonder maakt, zijn de kristallen in meerdere kleuren. Een ontwerp om vrolijk van te worden!

 

De Superfly ketting is een perfecte toevoeging op de armband. Deze ketting trekt nog meer blikken met zijn grote, grove hanger in de vorm van een vlinder.

 

Krijg jij er geen genoeg van? Klik dan hier om de bijpassende oorbellen te shoppen!

 

 

Voel het butterfly effect aan je pols

Met de UNO de 50 Butterfly Effect Armband heb je letterlijk het 'butterfly effect' om je pols. Het stoere zwart (echt)leren design met grote vlinder is een plaatje om te zien. Deze armband is perfect als je wilt opvallen of je outfit een stoere touch wilt geven. Bovendien zit hij mega comfortabel door de knoopsluiting.

 

Ben jij fan en wil je ook de andere bijpassende sieraden? Bekijk dan hier de zilveren ketting en ring.

 

 

Laat je oren fladderen met vlinder oorbellen

Wil je jouw oren laten fladderen van charme? Ga dan voor de UNO de 50 Wings Oorbellen. Deze subtiele oorbellen in de vorm van vlindervleugels passen bij veel gelegenheden. Een verzilverd sieraad met vlinder dat 100% handgemaakt is én overal bij past, dat wil toch iedereen?

 

Benieuwd naar de rest van deze collectie? Klik hier om de stoere maar elegante ketting te bekijken en hier om de ring met het grote vlinderontwerp te bekijken. Vergeet de armband ook zeker niet! Een uniek en open design met een statement.

 

 

Een mini vlinder met een grote impact

Last but not least: de UNO de 50 Minifly Armband. Deze fijne armband met een kleine vlinder en stoere (echt)leren details is een echte blikvanger. Zo’n vlindervormig zilveren of gouden armband met leer is een subtiel sieraad met een grote impact. Een uniek ontwerp kan je wel zeggen.

 

Is één vlinder niet genoeg? Voor de echte liefhebbers hebbe we ook een Doublefly ketting in de collectie. Een charmante ketting met niet één, maar twee vlindervormen.

 

"Exclusief in Nederland te verkrijgen bij Lovable Things in hartje Arnhem.’’

 

Benieuwd geworden naar de vlinder sieraden van Lovable Things? Neem snel een kijkje in hun webshop of breng een bezoekje aan een van hun winkels. En vlieg als een vlinder naar buiten met je nieuwe aanwinst om je pols, in je oren of om je nek!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »