Dé zes sieradentrends in 2024 die je niet mag missen!

Dé zes sieradentrends in 2024 die je niet mag missen!

Dé zes sieradentrends in 2024 die je niet mag missen. Ontdek de vrijheid in creatie. Benieuwd? Lees het hier!

Dé zes sieradentrends in 2024 die je niet mag missen!

 

Wil jij er in 2024 weer op je best uitzien? Laat het jaar 2023 achter je en start het nieuwe jaar met nieuwe energie en goede voornemens. Bij deze vernieuwing horen natuurlijk ook de zes nieuwste sieradentrends in 2024. In deze blog delen we de ontwikkelingen in sieradenland die je niet mag missen en geven we tips hoe je ze kunt toepassen.

 

Sieradentrend 1: Mix van goud en zilver

Het combineren van gouden en zilveren sieraden klinkt misschien als een riskante keuze, maar niets is minder waar. Trends veranderen nu eenmaal. In 2024 mogen we deze sieraden weer gewoon mixen. Dus wees creatief, gebruik minimalistische sieraden en houd de kleuren in balans. Merken zoals Zinzi en Ania Haie bieden de perfecte basis om jouw gouden en zilveren armbandjes of kettingen te combineren.

 

 

Sieradentrend 2: Hoops (oftewel: creolen)

Je kent ze wel; die oorbellen in de vorm van grote ringen. Misschien herinner je je ook nog de klapcreolen. Deze sieraden zijn door de eeuwen heen geliefd gebleven. Waarom? Omdat ze tijdloos zijn en overal bij passen. Zowel zilveren als gouden hoops oorbellen waren Zilveren en in de jaren 90 ontzettend populair, maar ook in 2024 zijn ze onmisbaar in je collectie. Twijfel je welke accessoire je moet dragen? Met creolen (ook wel ‘hoops’ genoemd) zit je altijd goed. Ze zijn er in verschillende maten en vormen, zoals bijvoorbeeld creolen van 40mm of 50mm van de populaire merken Miab, Lilly, Sanjoya en UNO de 50.

 

 

Sieradentrend 3: Grote schakels

Terug van weggeweest! En wat zijn we blij. Dit jaar geldt wel één regel bij het dragen van sieraden met schakels: hoe groter, hoe beter. Hiermee lopen we al een beetje vooruit op een van dé zes sieradentrends van 2024 in deze blog, namelijk trend 5. Maar de perfecte schakelketting voor 2024 vind je hier: een combinatie van grote schakels en parels, dé twee belangrijkste sieradentrends in één. Je kunt deze combinatie niet alleen vinden in de vorm van kettingen, maar ook als grove schakelarmband voor dames. UNOde50 is het perfecte merk als je op zoek bent naar grove schakelarmbanden en schakelkettingen voor zowel vrouwen als mannen. En om je nog blijer te maken; UNOde50 komt weer met een nieuwe collectie dit jaar vol met grote schakels.

 

 

 

 

Sieradentrend 4: Combineren van meerdere ringen

Het is duidelijk het jaar van het combineren van sieraden. Heb je al gehoord van ring stacking? Hierbij draag je meerdere ringen tegelijkertijd aan dezelfde of aan verschillende vingers. Dus draag vooral al je favoriete ringen tegelijkertijd. En zoals we eerder hebben genoemd: het combineren van gouden en zilveren ringen mag dus ook. Wat een vrijheid in creatie, daar houden we van!

 

 

Sieradentrend 5: Grote parels

Parelarmbanden, zowel subtiel als opvallend, zijn populair, en armbandjes met parels voegen een speelse touch toe aan elke outfit. De trend van 2024 draait om de tijdloze charme van grote parels, die zowel klassiek als modern kunnen worden gedragen. Parels kunnen verwerkt zijn in alle sieraden. Denk aan pareloorbellen, parelkettingen en parelringen. Als we het hebben over groots, dan hebben we het over UNOde50. Op zoek naar een zilveren statement ring met grote parel?  Of geef je de voorkeur aan een klassieke armband met een stoer randje? Parels kunnen ook in boho-stijl gedragen worden. Het merk Sanjoya heeft kleurrijke sieraden in boho-stijl met parels. Bekijk bijvoorbeeld de subtiele armband van Sanjoya met parels, perfect om te combineren met een zilverkleurig armbandje zoals beschreven in de eerste trend van 2024 in deze blog.

 

 

Sieradentrend 6: Boho, unieke statement sieraden

Het is nog een beetje vroeg voor de festivals van 2024, maar hé, wie zegt dat we onze collectie niet alvast kunnen uitbreiden of dat we buiten festivals om geen geweldige boho-sieraden kunnen dragen voor een festivallook? Maar wat zijn boho sieraden eigenlijk? De boho-stijl is geïnspireerd door bohemians, ook wel rebellen, kunstenaars en vrijgeesten genoemd. Degenen die zich verzetten tegen conventies door excentriek gedrag en kleding. Boho sieraden zijn sieraden met bohemian en hippie-achtige invloeden. Unieke sieraden met een statement dus. Ze bevatten meestal een mix van verschillende kleuren en materialen, zoals edelstenen, bedels en kralen.

 

UNO de 50

Ontdek het verhaal achter het Spaanse merk UNOde50, een rebels merk dat grenzen verlegt en helemaal past bij de boho stijl. UNOde50 staat voor exclusiviteit en ontwerpt unieke statement ringen, kettingen en armbanden in zowel goud als zilver.

 

‘’ Ga voor een statement met de trends van 2024 en laat je sieraden jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Dit jaar heb je alle vrijheid.’’

 

 

Lovable Things: Online én in het centrum van Arnhem

Vind je online niet wat je zoekt? Kom dan eens langs bij in onze winkel in de binnenstad van het bruisende Arnhem. Hier hebben we nog meer sieraden van populaire merken. Onze enthousiaste collega’s helpen je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte sieraad in de nieuwe trends van dit jaar.

 

 

Conclusie van het jaar 2024

Wat opvalt bij de trends van dit jaar, is dat er veel ruimte is voor creativiteit, vrijheid, sieraden met een statement, heropleving van oude trends zoals de creolen uit de jaren 90, grote materialen zoals parels en schakels, en het combineren van ringen en gouden en zilveren sieraden. Deze trends biedt ontzettend veel mogelijkheden om jouw persoonlijke stijl te uiten en te experimenteren met verschillende sieradencombinaties. Het sieradenmerk UNO de 50 past perfect bij veel van de zes sieradentrends van 2024 die je absoluut niet mag missen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »