De werking en betekenis van sieraden met edelstenen

  • Geplaatst op
  • Door Lovable Things
  • Geplaatst in Edelstenen
  • 0
De werking en betekenis van sieraden met edelstenen

Ontdek de betekenis en werking van edelstenen in sieraden. Kies jouw energie bij Ymala, Sparkling Jewels en Lilly.

De werking en betekenis van sieraden met edelstenen | Lovable Things

Edelstenen, wij houden ervan! Ze zijn prachtig om te dragen als sieraad én ze zijn interessant. De steen is persoonlijk en kies je op basis van gevoel. Veel mensen weten er wel iets van, maar wat de stenen nou precies doen is voor velen een raadsel. Aan ons de taak dit uit te leggen, met liefde.

 

Wat doen edelstenen met je lichaam?

Edelstenen stralen bepaalde energieën uit die je kunnen helpen bij allerlei kwaaltjes en ongemakken. Zo zou amethist bijvoorbeeld helpen tegen hoofdpijn en slapeloosheid, terwijl rozenkwarts goed zou zijn voor je hart en emotionele balans. Maansteen wordt vaak geassocieerd met vrouwelijkheid en vruchtbaarheid, en onyx zou je kracht en doorzettingsvermogen geven.

 

De meest bekende en populairste edelsteen

Er zijn ontzettend veel edelstenen, elk met hun eigen unieke uiterlijk en energetische eigenschappen. Maar sommige stenen zijn duidelijk favoriet! Hier zijn een paar van de meest geliefde edelstenen op een rijtje:

 

Amethist

Reinigt je geest en helpt je groeien op spiritueel niveau.

 

Rozenkwart

Opent je hart en moedigt zelfliefde aan.

 

Maansteen

Versterkt je intuïtie en vrouwelijke kracht.

 

Onyx

Biedt bescherming en helpt je je mentaal te focussen.

 

Malachiet

Transformeert negatieve energie en stimuleert verandering.

 

Tijgeroog

Vergroot je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

 

Labradoriet

Beschermd negatieve energie en versterkt intuïtie en creativiteit.

 

Amazoniet

Helpt bij verbeteren van communicatie en balans.

 

Aquamarijn

Brengt kalmte en versterkt moed.

 

 

 

De werking van deze sieraden

Edelstenen worden vaak gebruikt tijdens meditatie en rituelen, omdat ze helpen om de energie in ons lichaam in balans te brengen. Ook als je niet zo spiritueel bent, kunnen edelstenen je een goed gevoel geven. Ze geven energie en trillingen af die invloed heeft op ons aura of onze chakra's, waardoor we stress kunnen verminderen en ons beter kunnen voelen.

 

Het effect van edelstenen kan voor iedereen anders zijn. Naast de fysieke voordelen, kunnen deze speciale stenen ons ook helpen om onze intenties te herinneren en ons bewustzijn te vergroten.

 

 

Niet wetenschappelijk bewezen, wel nuttig

Het is belangrijk om te weten dat de eigenschappen van stenen die we eerder noemden niet wetenschappelijk zijn bewezen en vooral gebaseerd zijn op spirituele en holistische tradities. Maar dat betekent niet dat ze niet kunnen helpen bij je welzijn en zelfzorg.

 

 

Sieraden met edelstenen dragen

Dus, edelstenen hebben mooie betekenissen en effecten op je energie. Maar hoe haal je daar het meeste uit? Nou, door ze te dragen als sieraden! Het leuke van sieraden met edelstenen is dat je ze op veel verschillende manieren kunt dragen. Je kan bijvoorbeeld een ring, ketting, armband of oorbellen met edelstenen dragen, zodat de steen de hele dag dicht bij je huid is. Zo kunnen de energieën van de steen constant samengaan met jouw energie.

Het is belangrijk om intuïtief de steen te kiezen waar je op dat moment het meest naar toe getrokken voelt. Dat is de steen die je op dat moment nodig hebt. Dus als je bijvoorbeeld meer rust en helderheid zoekt, kan je een amethist ketting dragen. Of als je je hart wilt openen voor liefde, kan je een rozenkwarts armband dragen. Je kan ook gerust meerdere stenen combineren voor een samenwerkend effect. Het mooie is: sieraden met edelstenen zijn niet alleen effectief, maar ook nog eens een prachtige accessoire!

 

Welke sieraden merken verkopen wij met edelstenen?

YMALA verkoopt geweldige zilveren unieke ringen met elk hun eigen edelsteen en kleur. Denk aan een zwarte onyx steen en het groen van malachiet.

 

Lilly, het merk met eenvoudige, maar kleurrijke, unieke en vrouwelijke sieraden, verwerkt de edelstenen op een subtiele manier in haar vergulde oorbellen.

 

Last but not least hebben we het merk SPARKLING JEWELS. Ook weer onwijs unieke sieraden en oorbellen, hangers, kettingen en armbanden in allerlei kleuren. Alle sieraden zijn handgemaakt met de focus op de edelsteen.

 

 

Natuurlijk is het effect van edelstenen voor iedereen anders, maar het kan zeker geen kwaad om het eens te proberen, toch? Kom langs bij ons in de winkel om mocht je willen voelen of de steen bij je past. Wil je jouw edelsteensieraad liever snel in huis? Online bestellen kan ook! Zoek je een persoonlijk cadeautje voor iemand anders? Check dan eens onze gift guide, dat maakt het zoeken makkelijker.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »